Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Χορηγοί

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΧΟΡΗΓΟI

Η ADAPTIT ΑΕ προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και επιτυχημένες λύσεις για επιχειρήσεις, εδραιώνοντας έτσι τη θέση της στην αιχμή της υψηλής τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ευρώπη, με σημαντικά έργα σε Ισπανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία, Μάλτα, Βουλγαρία, Αλβανία και Κύπρο . Βασικοί άξονες δραστηριοποίησης είναι IoT Solution, Remote Monitoring , Telco Infrastructure Turn Key Solutions, Filed Service, Η Διεύθυνση (Business Support Systems), παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των μεγάλων επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό
Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι

 • η συνεργασία με προμηθευτές με ισχυρή παρουσία στην Ελληνική και παγκόσμια αγορά όπως η ΙΒΜ (IBM Business Partner)
 • η βαθιά γνώση των επιχειρηματικών αναγκών, monitoring και συντήρησης εξοπλισμού
 • η υποδομή ανάληψης , υλοποίησης και υποστήριξης σημαντικών έργων
 • Η εξειδίκευση στο IBM Maximo

Η Lubrication Engineers είναι η μοναδική πηγή προμήθειας όλων των λιπαντικών για τις ανάγκες κάθε βιομηχανίας. Η LE σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει τα δικά της λιπαντικά, όσο και τα δικά της, αποκλειστικής ιδιοκτησίας πρόσθετα λιπαντικών. Η σειρά λιπαντικών της LE περιλαμβάνει βιομηχανικά γράσα, λάδια κινητήρων, βιομηχανικά λάδια για κάθε εφαρμογή. Τα λιπαντικά της LE ξεπερνούν σε απόδοση οποιοδήποτε άλλο λιπαντικό, μειώνοντας το κόστος συντήρησης και λειτουργίας, ενώ μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας. H Lubrication Engineers έχει παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες.

H SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία Enterprise & Business Software και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων πληροφορικής. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, μεγάλη εγκατεστημένη βάση, ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

H SenseOne, μέλος του SingularLogic Group, είναι η ελληνική startup που έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση (2018 WITSA Award) για καινοτομικές λύσεις και πρωτοποριακά έργα Internet of Things, στις κατηγορίες Smart Buildings και Smart Cities.

SKF

Η SKF αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων από το 1907. Το πιο δυνατό μας σημείο είναι η ικανότητα να αναπτύσσουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και να τις χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε προϊόντα που προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας. Αυτό το πετυχαίνουμε συνδυάζοντας την εμπειρία μας σε περισσότερες από 40 βιομηχανίες με την τεχνογνωσία μας στις τεχνολογικές πλατφόρμες της SKF.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • VENUE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
Plant
Plant

To εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό Newsletter Plant και το μηνιαίο περιοδικό Plant της εταιρείας Boussias Communications είναι τα μοναδικά κλαδικά ενηµερωτικά μέσα, τα οποία αποστέλλονται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη που δραστηριοποιούνται στη βιοµηχανία και τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους χώρους παραγωγής, µεταποίησης και υπηρεσιών.

Η γκάµα της ειδησεογραφίας τους αποτελεί πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης των στελεχών σε τοµείς όπως: management, ενέργεια & ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβάλλον & αειφορία, ποιότητα, διαχείριση και συντήρηση εγκαταστάσεων, συσκευασία, υγεία & ασφάλεια, logistics & µεταφορές, λειτουργικά συστήματα & αυτοµατισµοί, διοίκηση, εκπαίδευση, πιστοποιήσεις κ.ά.

Το Plant διοργανώνει επίσης συνέδρια και βραβεία στους κλάδους που δραστηριοποιείται, αποτελώντας μια 360° πλατφόρμα που υπηρετεί με ακρίβεια, συνέπεια και υπευθυνότητα τις ανάγκες πληροφόρησης των σύγχρονων στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΧΟΡΗΓΟI
SKF
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
 • VENUE SPONSOR
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
Plant
Plant